Yeni Digital Cash en YFTC Commodities

Yeni Digital Cash en YFTC Commodities

Bitcoinmeester.nl YFI , een van de toonaangevende Deivable-protocollen, is ontworpen om gemakkelijke toegang tot liquiditeit en opbrengstmijnen te vergemakkelijken in de snelgroeiende en historisch lucratieve gemeenschap van gelokaliseerde financieringsprojecten. Y FI is een protocol waarmee een bedrijf gemakkelijk kan worden geïntegreerd in de bestaande stroom van internationale cashflow binnen de gemeenschap van Deivable Gemeenschappen. YFI maakt ook een gemakkelijke overdracht van contant geld mogelijk van een project op basis van lokale investeerders naar een project op basis van internationale investeerders. Dit zal de complexiteit en kosten van transacties in internationale contanten drastisch verminderen door het proces een naadloze overgang te maken.

YFI is opgericht om de problemen op te lossen die de gedecentraliseerde financiën teisteren. Een van deze problemen is het ontbreken van gestandaardiseerde rapportagevereisten en het niet kunnen standaardiseren van gegevensbeheer en wisselkoersen. YFI is in het leven geroepen om de rapportage en wisselkoersen te standaardiseren voor alle projecten die YFI gebruiken om opbrengstteelt te vergemakkelijken. YFI is ontworpen om investeerders in YFI Projects in staat te stellen gemakkelijk te kopen en verkopen tussen projecten en de lokale of internationale gemeenschappen waarbij ze betrokken zijn. YFI is speciaal ontworpen om het proces van beleggen voor iedereen gemakkelijker te maken.

YFI is opgericht om twee grote problemen op te lossen waarmee de wereld van tokenized valuta's en de gedecentraliseerde landbouwprojecten die ze gebruiken, worden geconfronteerd. Het eerste probleem waarmee tokens worden geconfronteerd, zijn de inefficiënties in de manier waarop vraag en aanbod van tokens op elke markt worden afgehandeld. Het tweede probleem waarmee de projecten die gebruik maken van gedecentraliseerde technologieën worden geconfronteerd, is het onvermogen om gegevensbeheer en wisselkoersen te standaardiseren tussen de verschillende projecten die deze technologie gebruiken. Het protocol is ontworpen om het proces van investeren eenvoudiger en meer gestandaardiseerd te maken voor alle projecten waarbij YFI wordt gebruikt om opbrengstteelt te vergemakkelijken. Door gegevensbeheer en wisselkoersen te standaardiseren, maakt YFI het proces van investeren eenvoudiger en efficiënter in projecten die gebruikmaken van deze technologie.

Voor meer informatie zie: Bitcoinmeester.nl