vlees

Vlees snijdt dat je mond water maakt

De meest populaire bezuinigingen voor het barbecuing vlees zijn rundvlees, varkensvlees, lam, kip en kalkoen.

Magere karbonades, spareribs, lendenen, steaks, rokjes, schouders en rekken worden meestal gebarbecued. Rundvlees is waarschijnlijk het meest voorkomende vlees dat wordt gebruikt in barbecue. Afhankelijk van of u droge wrijving, zoete marinades of een mix van beide gebruikt, maken veel verschillende bezuinigingen van al deze grote keuzes voor barbecues. Sommige van de lide cuts die kunnen worden gebruikt voor barbecues zijn ribeye, flank steak, t-bone, achterste biefstuk, rok steak, en de lijst gaat door.

 

Bij het grillen van lamsvlees is het essentieel om een snit van de beste kwaliteit te kiezen. Alle stukken vlees behalve filet mignon vereisen een proces dat curing wordt genoemd om de sappigheid van het vlees te behouden. Dit is waarom je meestal een droge wrijving op lam en rundvlees zult vinden. Een goede droge wrijf moet dik zijn en een paar uur oud, terwijl een mooie marinade voor lam een paar uur oud is en klaar om toe te passen.

 

Borststuk voor barbecueën heeft een andere strategie dan runderribben of karbonades. Omdat borst een kleinere vlees van vlees is, vereist het meer aandacht voor detail bij het koken. In tegenstelling tot andere stukken vlees, moet de borst langzaam worden gekookt, met behulp van een vleesthermometer om ervoor te zorgen dat de interne temperatuur correct is. Als het verkeerd wordt gedaan, zal het borststuk uitdrogen en wordt het vlees taai en droog in het midden.

 

Hoewel de meeste mensen naar de plaatselijke slagers gaan voor vlees van topkwaliteit, kan het grillen van uw eigen vlees u zachte, vochtige en sappige resultaten opleveren. Je hebt een paar eenvoudige hulpmiddelen nodig om een briesje te maken. Ten eerste heb je een grill en wat aluminiumfolie nodig. Leg de folie op de kolen van je grill en draai de hete grill om het vlees te bakken tot het lichtroze en knapperig wordt. Dit proces duurt ongeveer 2 uur aan elke kant, afhankelijk van de grootte van het vlees dat u grilt.

 

Barbecue is een geweldige manier om te genieten van smakelijk eten met minder moeite.

Gras gevoed rundvlees en varkensvlees zijn enkele van de beste bezuinigingen voor barbecue. Gras gevoed rundvlees en varkensvlees zijn vaak de goedkoopste sneden rond, dus het is gemakkelijk om hun waarde te waarderen. Grasgevoerd vlees bevat weinig vet, is erg mager en bevat geen antibiotica, waardoor het een van de gezondste keuzes is voor barbecueën. Grased-linten bieden de meest tedere, vochtige vlees van vlees, waardoor ze de ideale snit voor een BBQ-sessie zijn.

 

Steak is een andere optie voor diegenen die genieten van een goede biefstuk. Hoewel biefstuk op vele manieren kan worden bereid, vragen traditionele biefstukrecepten over het algemeen om biefstuk van de barbecue. Barbeque-biefstuk wordt meestal bereid door het vlees te wrijven met een mengsel van sauzen en specerijen zoals knoflookpoeder en peper, en vervolgens in aluminiumfolie inpakken en het over directe warmte koken. Wanneer u folie gebruikt, moet u ervoor zorgen dat de folie wordt uitgerold en goed bijgesneden vóór het koken van biefstuk. Het resultaat is een sappig, mals stuk biefstuk. Veel van de beste steakrecepten vragen om barbecuebiefstuk.

 

 

Klik hier voor meer informatie: https://cooltomeatyou.nl/