Een plek vinden om Bitcoin te kopen

Een plek vinden om Bitcoin te kopen

bitcoin kopen

Als je eenmaal hebt besloten om Bitcoin te kopen, is de volgende stap het vinden van een plek om je valuta in te wisselen. Er zijn veel gecentraliseerde cryptocurrency-uitwisselingen, die u kunt gebruiken om de virtuele valuta te kopen. De beste beurzen zijn in de VS gevestigd en voldoen aan de SEC-regels voor KYC (know-your-customer). De meeste uitwisselingen hebben persoonlijke informatie van u nodig om een account te openen. Dan moet je je identiteit bevestigen.

Er zijn veel oplichting geassocieerd met Bitcoin, zoals pomp- en dumpschema's en piramidespelen . Hoewel u de wet niet overtreedt, moet u voorkomen dat u in deze regelingen investeert. Hoewel het prima is om te profiteren van marktpieken, kan investeren in dergelijke regelingen u in de problemen brengen met de IRS. Bitcoin kan direct of indirect worden gekocht, afhankelijk van het bedrag dat u moet investeren. Onthoud echter dat er geen veilige manier is om in deze nieuwe valuta te investeren en dat u het nooit moet proberen als u niet zeker bent van uw capaciteiten.

Het kopen van Bitcoin kan een complex proces zijn, waarvoor meer onderzoek nodig is dan voor een traditionele aandelen- of aandelentransactie. Als je echter eenmaal hebt besloten om te kopen, kun je een plek vinden om Bitcoin te kopen door een klein bedrag te investeren. Afhankelijk van uw risicotolerantie, kunt u een klein deel van uw geld beleggen, waarbij de totale kosten voor het kopen van één Bitcoin erg laag zijn. Afhankelijk van hoeveel u bereid bent te riskeren, kan een kleine investering van $ 25 tot enorme rendementen leiden.

Klik op de link: Bitcoinmeester.nl